Léna30

Léna30

Düh, megalázás, nárcisztikus kapcsolat, kiút!

2022. november 27. - Léna30

  Mi történik akkor ha végre hosszú évek után kilépsz és megszabadulsz egy nárcisztikus kapcsolatból. Nem olyan rég hatalmas harcok árán sikerült eljutnom arra a pontra, hogy befejezem ezt az életformának nevezett öngyilkosságot! Hosszú évek harca folyt köztem és egy mániákus depressziós narcisztikus alkoholistával. Hogy éltem túl? Nagyon sokáig a szerelem tartott ott és a remény, hogy változás fog történni. A változás be is következett, mindig rosszabb és rosszabb lett! Odáig jutottunk, hogy két masszív megzuhanás között egyre kevesebb volt az az idő, amikor tiszta volt. Mikor tiszta volt akkor sem volt már jó. Sőt mondhatni kezdett szörnyű lenni. Folyamatos hibáztatás, ordítás, veszekedés, megalazás…. lelki bántalmazás és még sorolhatnám. Mikor betelt a pohár épp a megzuhanás korszakát élte, amit már nem tudtam elviselni. Nem tudtam már kezelni. A lelkem és a testem is kezdte feladni azt, amit annyi évig eltűrtem. Nem volt már szép pillanatunk az utolsó időkben, ami hajtott volna előre. Elfogyott a hajtóerőm és a motor bennem leállt.  Pár csomaggal a kezemben sajnálkozva, megalázva és dühösen léptem ki azon az ajtón! Ott hagytam egyik pillanatról a másikra majdnem 5 évet. Természetesen a másik főszereplője a történetnek fel sem fogta mi történik, hiszen épp azt sem tudta realizálni melyik bolygón van. A lelkem felszabadult, mégis a poklok poklát élte meg. Fájt…. nagyon fájt, mart a lelkiismeret furdalás, hogy egyedül hagytam! Pár hétig figyeltem rá, próbáltam neki segíteni, mert csak nem hagyott az a belső hang nyugton. Hiába tudtam, hogy mit tett velem évekig és mennyire kínzott és mennyire elvette belőlem a nőt. Valahol mégis úgy éreztem nem hagyhatom egyedül teljesen. Túl nagy a szívem…..ez fog a sírba vinni. Teltek a hetek, én már az új párom oldalán feküdtem és keltem! Egy olyan ember oldalán, akit valaki fentről nekem szántak és tökéletesebb embert nem is találhatnék a világon, hisz maga a csoda. Mellékesen megjegyezném, hogy hihetetlen fura egy nyugodt élet egy narcisztikus kapcsolat után. Még mindig szoknom kell a helyzetet, hogy nem bánt a párom se lelkileg se fizikálisan. Hogy egy hangos szó nem hangzik el kettőnk között. De szerintem ennyi legyen a legnagyobb bajom az életben, hogy ehhez az új élethez hozzá kell „szoknom”.
  Na visszatérve a történethez. Hetek teltek el az elpakolásom után. A családja konkrétan kizárt abból a lakásból, ahol éltem évekig. Megaláztak, bántottak és hibáztattak. Nem volt nyugodt gondolatom. Majd megpróbáltam elengedni. Valamennyire sikerült is. Tudtam, hogy hatalmas harcok árán a delikvensünk orvosi segítséget kapott és a bűntudatom elhalkult. Sajnos hallottam vissza olyan dolgokat, amiket nem kellett volna. Ezek mondjuk egy picit földre küldtek. Megpróbáltak engem beállítani hibásnak. Már hetek óta nem éltem együtt a nárcimmal és a lakás közelébe se mehettem a holmimért, de nem engedhettem meg magamnak, hogy olyan emberek mocskolódó szavaira hallgassak, akik a hátam mögött vannak. Okkal vannak ott. Fogalmuk sincs mi is zajlott le a zárt ajtók mögött hosszú évekig! A lelki nyugalmam érdekében előkerült a telefonom és a tiltás törlés gombok is! Szerintem mindenkinek jót tettem!
 Természetesen éltem a kis nyugodt életem, de nagyon sok olyan ember keresett meg, akik közös ismerősök voltak. Természetesen akarva vagy akaratlanul is elejtettek olyan morzsákat, amit nem kellett volna! Az én drága nárci exem, akit 5év alatt nem is tudom megszámolni hányszor húztam fel a padlóról vagy épp az életét mentettem meg nem is egyszer….rommá csalt, épp amikor volt rá vevő delikvens illetve volt rá érdemi ideje. Hát neki volt ideje mivel felnőtt nő létemre nem kötöttem pórázra a bizalom és szerelem jegyében! Hiba volt! Milyen érzés rájönni, hogy majd 5 évig egy kurva nagy hazugságban éltél mindamellett, hogy teljesen megöltek lelkileg? Hát, na itt padlót fogtam….a faszt konkrétan megsemmisültem. Természetesen egy megcsalt nő dühénél nincs rosszabb dolog a világon. Hogy elátkoztam-e? El! Hangosan és habzó szájjal jelentettem ki, hogy nem fogja megélni a követkő évet! Hogy élve temetem el és az sem érdekel, hogy már abban az évszakban vagyunk, hogy nehezebb gödröt ásni! Eltelt pár nap. Még, néha ha elcsendesedik körülöttem a világ, akkor az agyam egyből ezen kezd el kattogni. Hát ennyire szerintem még soha senki nem alázott és taposott meg! Hogy megéri-e ezen kattogni. NEM! De per pillanat még annyira friss az infó, hogy igen az agyam még kattog, és igen van bennem nem kevés düh! Természetesen próbálom túltenni magam rajta és tényleg úgy gondolni rá, mint életem legnagyobb leckéjére!
  Esténként még kűzdök a démonjaimmal. Azzal, hogy lelki sérült lettem és tényleg nem érzem magam jobbnak, mint egy darab szar! Nem vagyok jól, néha arra eszmélek, hogy a gondolataimba beférkőzik az is, hogy feladom. Reggel már nem szeretnék felkelni. Aztán természetesen messzire hajtom ezt a gondolatot, hiszen van egy tökéletes párom! Akiért fel kell kelni minden rohadt reggel és meg kell csinálni. Nem magamért, hanem értünk!
   Nem baj innen szép felállni! Meg fogom magam gyógyítani! Talpra fogok állni! És most próbálom nem elveszíteni a bizalmam senki felé. Soha nem voltam egy féltékenykedő, bizalmatlan nő a párjaim felé. Most viszont pár napja érzem, hogy elkapott a zöldszemű szörnyeteg! Próbálom elzavarni, mert rohadtul nem a párom fogja meginni ennek a levét! Nem őt kell büntetnem, azért mert egy ember féregként bánt velem! Hogy mikor fogok meggyógyulni?! Jó kérdés… de azon dolgozok minden rohadt este és reggel, hogy én legyek a legerősebb nő a világon! Tudom, hogy most padlóra küldtek, de ha én egyszer innen felállok…..nem lesz olyan fal, amin ne tudnék majd átmenni!

A bejegyzés trackback címe:

https://lena30.blog.hu/api/trackback/id/tr9917988458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása